Συντηρήσεις Κήπων

Συντηρήσεις Κήπων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση και περιποίηση κήπων, φυτών και αρδευτικών συστημάτων. Διαθέτουμε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία με συνεχή παρουσία καθ´ όλη τη διάρκεια του έτους, απαλλάσσοντας σας από την ευθύνη και τον κόπο της φροντίδας του κήπου.
Έτσι, αφήνουμε για εσάς την απόλαυση και την ηρεμία που προσφέρει ένας όμορφος χώρος πρασίνου. Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κήπου και όποτε μας το ζητήσετε, ένας υπεύθυνος συνεργάτης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές και να σας καθοδηγήσει σε θέματα που αφορούν τη συντήρηση, ανανέωση και βελτίωση του χώρου σας.

Επιπλέον, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ότι φυτά, δέντρα, ή χώματα επιθυμείτε και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Στις αρμοδιότητές μας περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη φροντίδα, λίπανση, φυτοπροστασία και ρύθμιση του αυτόματου ποτίσματος, καθώς και όλα τα εποχιακά κλαδέματα που απαιτούνται, για τη σωστή και ασφαλή συντήρηση του κήπου σας.

 • Αυτόματο πότισμα
  Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που εξασφαλίζουν την μακροζωία, υγεία και οικονομία σε ένα κήπο είναι ο ορθός σχεδιασμός και η άριστη εφαρμογή του αυτόματου ποτίσματος.
 • Έτοιμο γκαζόν
  Ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας γκαζόν είναι η τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα. Είναι μία μέθοδος με πολλά πλεονεκτήματα όπως το άμεσο αποτέλεσμα, ο σύντομος χρόνος χρήσης του γκαζόν σε σύγκριση με την σπορά από την αρχή, πιο καθαρός τάπητας απομακρυσμένος από ξένα αγριόχορτα που προϋπάρχουν στο υπέδαφος, η οικονομία στην αρχική κατανάλωση του νερού μέχρι να ριζώσει το γκαζόν μια και ο χρόνος που απαιτείται να είναι συνέχεια βρεγμένο το υπέδαφος είναι ο μισός και φυσικά η παραλαβή του χλοοτάπητα χωρίς εκπλήξεις όσο αφορά το είδος και την ποικιλία που παραλαμβάνεται.
 • Πλαστικό γκαζόν
  Το πλαστικό γκαζόν είναι μια τέλεια λύση για συγκεκριμένους εξωτερικούς χώρους που υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και δεν μας επιτρέπουν τη χρήση φυσικού χλοοτάπητα. Τέτοιοι χώροι είναι οι παιδικοί σταθμοί, οι παιδικές χαρές και γενικά χώροι που έχουν υπερβολική χρήση, χώροι που βρίσκονται σε σκιά ή κάτω από δέντρα όπου δεν μπορεί να ευδοκίμηση ο φυσικός χλοοτάπητα σε βάθος χρόνου, μικροί κήποι που ο συνδυασμός χρήσης και τοπικών συνθηκών δεν βοηθάνε στην ικανοποιητική εικόνα του κήπου, ή απλά μέρη όπου θέλουμε να περιορίσουμε την κατανάλωση του νερού χωρίς ταυτόχρονα να χάσουμε σ την άριστη οπτική εικόνα.
 • Καθαρισμοί οικοπέδων
  Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε το οικόπεδό σας σύμφωνα με τις δικές σας προτάσεις και υποδείξεις.