Ποιοι Είμαστε

Στη Myocide λειτουργούμε με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη, έχοντας επιστημονικές βάσεις στα θέματα ελέγχου παράσιτων και στην συντήρηση και κατασκευή αστικού πρασίνου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα που έχει με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα. Πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας είναι η σχέση μας με τους πελάτες, αφού πέραν της συνεργασίας, αποσκοπούμε στην οικοδόμηση μίας μακροχρόνιας ειλικρινούς σχέσης βασισμένη στην αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία, αποτελούμενα από έμπειρους τεχνικούς και γεωπόνους, με ειδίκευση στην αναγνώριση και καταπολέμηση παρασίτων καθώς και στο αστικό πράσινο, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις του τομέα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας, την υψηλή τεχνική κατάρτιση και τεχνογνωσία του προσωπικού μας, οι οποίοι διαθέτουν δημιουργική διάθεση, συνέπεια, εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα έχοντας επιλεγμένους συνεργάτες κι επιστημονικούς συμβούλους.

Η Theodoridou Pest Control Solution ιδρύθηκε το 2008 στην Αθήνα από τους απόφοιτους του Α.Τ.Ε.Ι Φυτικής Παραγωγής Λάρισας, Θεοδωρίδου Δέσποινα και Σταμέλλο Χαρίλαο. Το 2020 ανοίγει καινούριο σημείο εξυπηρέτησης στην Αμαλιάδα Ηλείας. Σήμερα μετά από 15 συναπτά έτη εμπειρίας προχωράει μπροστά στη νέα εποχή της MYOCIDE Ο.Ε.

Είμαστε μέλος του ΣΕΑΜΕ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΩΝ ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) από το 2015 και πιστοποιημένοι κατά ISO 9001: 2015 και EN 16636:2015 από την Ε.Ε.Π.Α. (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΩΝ) από το 2016.

Featured In: